top of page

Tilbage til EU's vision

DIALOGMØDE: Tilbage til EU's vision er et undervisningsmateriale, som består af et talepapir med tilhørende powerpoint, så du som lærer kan afholde et dialogmøde/undervisningsforløb med en eller flere klasser og med repræsentanter fra Europæisk Ungdom som paneldeltagere.

Dialogmødet handler om EU's fremtid i forlængelse af Brexit: Er EU under afvikling, hvad kan danske unge bruge EU til, og hvorfor er EU's fremtid vigtig for nutidens unge? Det tager cirka 1,5 time at afvikle dialogmødet/

undervisningsforløbet – afhængigt af, hvor diskussionslystne eleverne er. 

Materialet er tilrettelagt med henblik på, at to repræsentanter fra Europæisk Ungdom er med i dialogmødet som paneldeltagere. Det er gratis at få besøg af repræsentanter fra Europæisk Ungdom, og de vil gerne deltage i det omfang, det er praktisk muligt. Kontakt Europæisk Ungdom via boksen til højre. Materialet er støttet af Europa-Nævnet og kan frit benyttes. 

Book Europæisk Ungdom

Her kan du kontakte Europæisk Ungdom for at høre, om de har mulighed for at sende et par repræsentanter ud på din skole for at deltage i dialogmødet 'Tilbage til EU's vision'.

Tak for din henvendelse. Du hører snart fra os

bottom of page